Internet:
Fiszkális berendezések:
Internet beállítások:
Számítástechnika:
Befizetőcsekk:
TeamViewer:
WebMail:
Weboldalak kidolgozása:
Elektrotechnikai szolgaltatások:

Értesítések

Új felhasználó felszerelés
A felhasználók nagy érdeklődése az új felszerelés iránt...


Email útmutató
Rövid útmutató az emailek és vírusokkal kapcsolatban...


×

Új felhasználó felszerelés


Értesítés a meglévő és jövendőbeli SKS Company internet felhasználók számára.
Az új, legkorszerűbb drótnélküli internet felszerelést lehetséges megrendelni és 6 havi részletben kifizetni. A felszerelés ára 9.000 dinár.
Ez a felszerelés több tíz megabit per szekudumos sebességeket biztosít.
A felszerelés a részletek kifizetése után a felhasználó tulajdona lesz.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődhetnek a következő telefonszámokon 024/815-320 vagy 065/815-320-0
×

Email útmutató


Az E-mailek miatt történnek legtöbbször a számítógépes vírusok terjedése, valamint a csalások és lopások az interneten. Egy rövid útmutató a védelemhez:
  1. A kezdetleges levelek szűrését a webmail szolgáltatás által legegyszerűbb elvégezni. A webmail szolgáltatás a levelek kezelését biztosítja, amíg az SKS Company mail szerverén vannak. Bejelentkezni a webmail-re az Ön felhasználói név és jelszó megadásával. Megjelölni a nem kért leveleket és letörölni a jobb oldalon található Delete gombbal. A nem kért levelek idegen nyelven vannak írva illetve ismeretlen személyektől származnak. Amennyiben nem vagyunk biztosak ki küldte a levelet, rá kell mutatni az egér mutatójával a From oszlopban található adatra, és egy pillanat múlva egy kis lemezen megjelenik a levél feladójának az email címe.
  2. A bejövő levelek (Inbox-ban) meghagyni csak azokat melyekben biztosak vagyunk, hogy ismert személyektől jöttek, akivel levelezni szoktunk. A letörölt leveleket ki kell törölni a lomtárból (Trash), hogy a postafiók ne töltődjön meg. Kijelentkezni a webmailről.
  3. Ezután kell beindítani a levelező programot (Outlook, Thunderbird vagy hasonlót). A levelező program Inbox-ába kerülnek mind azok a levelek, melyek nem lettek letörölve az előző pontokban.

A bejövő leveleknél még egy pár helyzet fordulhat elő, melyekre a következőképpen kellene cselekedni:

  • Semmi szín alatt személyes adatokat, mint: vezetéknév, név, cím, bankszámlaszám és hasonlókat még véletlenül se küldjünk E-mailben. Senkinek sem áll jogában személyes adatokat kérni Öntől E-mailben! Legtöbbször így történnek a személyadatokkal való visszaélések.
  • A fájlokat melyek az E-mailban csatolmányként vagy mellékletként érkeznek (attachment) nem szabad megnyitni, csak akkor, hogy ha biztosak vagyunk, hogy ismert személytől származnak és a levelet a személy küldte, nem a vírus, amely esetleg a számítógépén van.
Üdvözöljük az
SKS Company
weboldalán


 

No Limit radio live:

.

developed by SKS Company 1996 - 2018